Algemene voorwaarden


Toepassing

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen in de webshop van Egmond Plaza en zijn conform de wet kopen op afstand. Door een bestelling te doen bij Egmond Plaza geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Producten

De aangeboden artikelen worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en/of beschreven op de website.

Prijzen

De genoemde prijzen zijn in euro's (€) en inclusief btw. De verzendkosten zijn bij de genoemde prijs niet inbegrepen. De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland bedragen € 6,95. Voor verzending naar andere landen is de bijdrage van de verzendkosten afhankelijk van het betreffende land.

Betaling

De betaling van uw bestelling geschiedt via IDEAL. Zodra wij een bevestiging van uw betaling hebben ontvangen zullen wij u de artikelen zo snel mogelijk toe sturen. Mocht u al betaald hebben en blijkt het artikel, om wat voor reden dan ook, toch niet leverbaar te zijn, dan krijgt u daar zo spoedig mogelijk bericht van en storten wij het bedrag terug.

Levering

Zodra het geld bij Egmond Plaza ontvangen is gaan we over tot levering. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper.  Als er bij ons een bestelling is gedaan dan proberen wij ervoor te zorgen dat de bestelling binnen 15 werkdagen naar u toe gezonden wordt. Mocht dit, om wat voor reden dan ook, niet lukken dan krijgt u daar bericht van.

Retourneren

Het is uitsluitend mogelijk om goederen te retourneren indien daar vooraf melding van is gemaakt  bij Egmond Plaza d.m.v. een email naar info@egmondplaza.nl. Het retourneren van uw bestelling is mogelijk binnen 7 werkdagen na verzending van de bestelling. U kunt de bestelling retourneren in de winkel of door het gefrankeerd op te sturen naar: Egmond Plaza Voorstraat 143 1931 AK Egmond aan Zee NH. Graag o.v.v. Bon, naam, woonplaats, reden van retourzending en rekeningnummer zodat wij weten op welke rekening het bedrag terug gestort mag worden. Bij ontvangst word het artikel eerst gecontroleerd. Het artikel dient in orginele verpakking terug gestuurd te worden.  Artikelen dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Indien uw retourzending onvoldoende of niet gefrankeerd is, zullen wij dat verrekenen met het te storten bedrag. Afgeprijsde artikelen worden niet retour genomen.

Klachten

Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan wordt Egmond Plaza hier graag van op de hoogte gesteld. Egmond Plaza streeft naar tevreden klanten, goede service en gaan graag voor u op zoek naar een oplossing. U kunt via webshop of  Info@EgmondPlaza.nl of via 072-5067520 altijd contact met ons opnemen.

Privacy

Egmond Plaza gaat heel zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Uw gegevens gebruiken wij alleen waarvoor ze bedoeld zijn en verstrekken deze niet aan derden.Voor de verwerking van de orders zullen wij gebruik moeten maken van uw persoonsgegevens. Deze worden daarna bewaard om ons in staat te stellen onze aanbiedingen per mail en/of post zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen van onze klanten. Wanneer u bezwaar hebt tegen het bewaren of gebruiken van uw gegevens dan kunt u zich schriftelijk afmelden via onze website en u laten verwijderen uit ons klantenbestand.

Inlogfunctie

U kunt er voor kiezen om een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflevergegevens, niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

 

Egmond Plaza

Voorstraat 143

1931AK

Egmond aan Zee NH


 

Hosting & Design ERC Automatisering
Egmond Plaza © 2019
View Mobile / Standard